TV-meubelen

TV-meubelen een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw interieur!

TV-meubelen moeten niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Of u nu kiest voor een landelijke of industriele TV kast, met of zonder deuren en laden, in onze woonwinkel in Gouda vindt u een zeer grote collectie TV-meubels, in vele maten, kleuren en materialen. Zodat u altijd een TV-meubel vindt dat past bij uw woonstijl.

 

TV-meubel Fleur 120

 

TV-meubel Lisa 120

 

TV-meubel Lisa 180

 

TV/LCD-meubel TP243

 

TV/LCD-meubel TP198

 

TV/LCD-meubel TP172

 

TV/LCD-meubel TP178

 

TV/LCD-meubel TP230

 

TV/LCD-meubel CA592-180

 
vanaf

TV/LCD-meubel Monaco

 
vanaf

TV/LCD-meubel Cannes

 
vanaf

TV/LCD-meubel Dennis

 
vanaf

TV/LCD-meubel Perpignan/Monaco

 
vanaf

TV/LCD-meubel Ardy

 
vanaf

TV/LCD-meubel Vernon

 
vanaf

TV/LCD-meubel Vierzon

 
vanaf

TV/LCD-meubel Floor

 
vanaf

TV/LCD-meubel TP111

 

TV/LCD-meubel TP116

 

TV/LCD-meubel Louvre TP114

 

TV/LCD-meubel AHS whitewash/teak

 

TV/LCD-kast 1393 mand

 
vanaf

TV/LCD-meubel Milau

 
vanaf

TV/LCD-meubel Faro

 

TV/LCD-meubel River

 
vanaf

TV/LCD-meubel Cuneo

 

TV/LCD-meubel TP0240

 

TV/LCD-meubel Iron 22027

 

TV/LCD-meubel Iron 22028

 

Dressoir La Provence

Materialen

Het overgrote deel van onze TV-meubelen wordt vervaardigd uit massief hout, de achterwand is vaak van MDF, zodat er makkelijk een gat in gemaakt kan worden waar de TV-kabels doorheen kunnen. Een nieuwe trend is het combineren van verschillende materialen en afwerkingen. Denk hierbij aan een wit TV-kastje met een eiken houten blad in een mooie grey wash olie. Of een rustieke houten TV-kast met een stalen onderstel.

Sfeer

Een TV-meubel heeft net als de TV vaak een prominente plek in de woonkamer, want uw TV zet u natuurlijk op uw TV- meubel, of u hangt deze erboven en bergt u de TV-toebehoren op in de TV-kast eronder. Het is daarom belangrijk een TV-meubel te kiezen dat past bij uw woonstijl en de juiste sfeer uitstraalt. Op dit moment zijn de drie belangrijkste sferen onze TV-meubel collectie: landelijk, industrieel en modern elk met zijn eigen uitstraling.

Collectie

Zoals hierboven reeds benoemd, bestaat onze TV-meubel collectie uit de drie stijlen: landelijk, Industrieel en modern. Wij hebben geprobeerd onze collectie zo uitgebreid en gevarieerd mogelijk samen te stellen, zodat er voor iedere woonstijl een geschikt TV-meubel te vinden is. Naast de bovengenoemde stijlen hebben wij ook het aanbod van de afmetingen ruim gehouden. Naast de standaard afmetingen is maatwerk voor enkele TV-meubelen mogelijk, denk hierbij aan de breedte, de hoogte en de diepte. Deze meubelen hebben het ... logo.