TV-meubelen

TV-meubelen een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw interieur!

TV-meubelen moeten niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. Of u nu kiest voor een landelijke of industriele TV kast, met of zonder deuren en laden, in onze woonwinkel in Gouda vindt u een zeer grote collectie TV-meubels, in vele maten, kleuren en materialen. Zodat u altijd een TV-meubel vindt dat past bij uw woonstijl.

 
vanaf

TV-meubel PS111

 
vanaf

TV-meubel PS106

 
vanaf

TV-meubel PS419

 

TV-meubel PS107

 

TV-meubel CA631TWD

 

TV-meubel CA592-180CT

 

TV-meubel CA592-120CT

 

TV-meubel CA631

 

TV-meubel Denver

 
vanaf

TV-meubel Havana

 

TV-meubel Ventura 150

 

TV-meubel Ventura 100

 
vanaf

TV-meubel Mango 150-200

 

TV-meubel Mango 135

 

TV-meubel Locker

 

TV-meubel Locker 160

 

TV-meubel Locker 130

 

TV-meubel Industry

 

TV-meubel Retro 150

 

TV-meubel Retro 120

 

TV-meubel Vintage 160

 

TV-meubel Vintage 130

 

TV-meubel Lisa 180

 

TV-meubel Lisa 120

 

TV-meubel Fleur 180

 

TV-meubel Fleur 120

 

TV-meubel Boston

 

TV-meubel Durban TP0370

 

TV-meubel Rustique 502

 

TV-meubel Rustique 501

Materialen

Het overgrote deel van onze TV-meubelen wordt vervaardigd uit massief hout, de achterwand is vaak van MDF, zodat er makkelijk een gat in gemaakt kan worden waar de TV-kabels doorheen kunnen. Een nieuwe trend is het combineren van verschillende materialen en afwerkingen. Denk hierbij aan een wit TV-kastje met een eiken houten blad in een mooie grey wash olie. Of een rustieke houten TV-kast met een stalen onderstel.

Sfeer

Een TV-meubel heeft net als de TV vaak een prominente plek in de woonkamer, want uw TV zet u natuurlijk op uw TV- meubel, of u hangt deze erboven en bergt u de TV-toebehoren op in de TV-kast eronder. Het is daarom belangrijk een TV-meubel te kiezen dat past bij uw woonstijl en de juiste sfeer uitstraalt. Op dit moment zijn de drie belangrijkste sferen onze TV-meubel collectie: landelijk, industrieel en modern elk met zijn eigen uitstraling.

Collectie

Zoals hierboven reeds benoemd, bestaat onze TV-meubel collectie uit de drie stijlen: landelijk, Industrieel en modern. Wij hebben geprobeerd onze collectie zo uitgebreid en gevarieerd mogelijk samen te stellen, zodat er voor iedere woonstijl een geschikt TV-meubel te vinden is. Naast de bovengenoemde stijlen hebben wij ook het aanbod van de afmetingen ruim gehouden. Naast de standaard afmetingen is maatwerk voor enkele TV-meubelen mogelijk, denk hierbij aan de breedte, de hoogte en de diepte. Deze meubelen hebben het ... logo.