Buffetkasten

Buffetkasten laten uw prachtigste servies en mooiste accessoires pronken vanachter de ruiten
Buffetkasten hebben als belangrijkste kenmerk dat de bovenkant vaak in glas is uitgevoerd zodat u daar uw mooiste servies en accessoires kunt tonen en tegelijkertijd veilig kunt opbergen. Een buffetkast past perfect in een landelijke en romantische woonstijl, maar in onze ruime collectie vindt u ook kasten voor een stoer of modern interieur. Door de diversiteit aan kleuren, materialen en afmetingen in onze collectie vindt u altijd een geschikte buffetkast.
 
vanaf

Buffetkast PS70

 
vanaf

Buffetkast PS508

 

Buffetkast PS226

 

Buffetkast PS149

 

Buffetkast PS25

 

Buffetkast PS558

 

Buffetkast PS24

 

Buffetkast PS271

 

Buffetkast PS528

 

Vitrinekast PS552

 
vanaf

Buffetkast PS165

 
vanaf

Buffetkast PS165/370

 
vanaf

Buffetkast PS179

 
vanaf

Buffetkast PS264

 
vanaf

Buffetkast PS265

 
vanaf

Buffetkast PS232

 
vanaf

Buffetkast PS365

 

Buffetkast BCA599

 
vanaf

Buffetkast Royaal

 

Buffetkast Lisa 160

 

Buffetkast Fleur 160

 

Buffetkast Bourgondie 200

 

Buffetkast Bourgondie 163

 

Buffetkast Bourgondie 3 laden

 

Buffetkast Denver

 

Buffetkast Bourgondie 110

 

Buffetkast Industry

 

Kast Vintage

 

Buffetkast Lisa 180

 

Buffetkast Lisa 120

Eye-catcher

Een buffetkast is een echte eye-catcher en een prachtig meubel om je mooiste servies, glaswerk, boeken of accessoires in uit te stallen> Zo'n kast met glazen deuren is altijd stijlvol en misstaat in geen enkel soort interieur. Er zijn niet alleen landelijke buffetkasten, tegenwoordig is er ook een ruime keuze aan buffetkasten geschikt voor een stoer en modern interieur. De truc is om de juiste buffetkast te kiezen.

Nieuwlandelijk

Een groot deel van onze collectie buffetkasten bestaat uit de klassieke witte of white wash buffetkast, deze buffetkast staat prachtig in een romantisch of landelijk interieur en ademt de sfeer van een vakantiehuisje aan de Franse Riviera. Nu is er op het gebied van buffetkasten een nieuwe gedurfde trend ontstaan: de gekleurde buffetkast. Onze Nieuwlandelijk collectie kan geheel naar eigen smaak gekleurd worden en er is keuze uit ruim 60 kleuren, waarmee naar hartenlust gecombineerd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan mooie grote lavendelblauwe buffetkast met een frisse witte binnenkant, deze komt prachtig uit tegen een witte muur!